MÜSİAD heyeti başkan Mirza'yı ziyaret etti
Müstakil sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ahmet Çömez ve beraberindeki yönetim kurulu Belediye Başkanı Dursun Mirzayı makamında ziyaret etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Şubat 2015 - Salı 18:06
Güncelleme: 03 Şubat 2015 18:06
MÜSİAD heyeti başkan Mirza

Müstakil sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ahmet Çömez ve beraberindeki yönetim kurulu Belediye Başkanı Dursun Mirzayı makamında ziyaret etti.
MÜSİAD Heyetine ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Mirza: `Daha önceki yönetimle işbirliği içindeydik. Şimdiki yönetimle de işbirliği içinde olacağız. Onlardan da aynı niyetleri duymamız bizi mutlu etti. Farklı siyasi görüşlere sahip olsak da hepimizin tek amacı Bandırmamıza hizmet etmek olmalıdır. Siyasi görüşlerin ötesinde Bandırma Partisi diye adlandırdığımız, tüm kurumlarla uyum içinde olmak ve Bandırmamıza hizmet etmek amacında birleşmek istiyoruz. MÜSİAD`ın da aynı görüşleri bildirmesinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.` dedi.
Bandırma`da oluşan yeni sanayileşme de çevre duyarlılığını önemle belirten Başkan Mirza MÜSİAD heyetinin de aynı hassasiyette olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

  • Pazartesi 9.8 ° / 6.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 14 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14.1 ° / 5.7 ° false
1

Patili Canlar için 20 günde 20 ilçe ziyareti

2

Bandırma-Manyas karayolunda araç yangını

3

Kuraklık tedbirleri kırsal mahallelerde uygulanacak

4

Mirza’dan Yeşilçomlu Kavunu teşekkürü

5

Erdek’te gol sesi çıkmadı

6

Milletvekili Çömez: “Manyas’a düşen İHA’dan neden bir haftadır haberimiz olmadı?”

7

Akın: “Gençlerimizin her talebi bizim önceliğimiz”